|
Recept na Krkovičkové plněné válečky
Recept na Krkovičkové plněné válečky je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovičkové plněné válečky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 plátků vepřové krkovice 2 větší cibule 2 stroužky česneku na náplň: kremžská hořčice 2 vejce natvrdo uvařené 6 ks sušených rajčat v oleji sterilované kapie staročeské koření 1 litr vývaru, nebo 1 masox asi 2 lžíce hladké mouky na zahuštění sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovičkové plněné válečky
Recept na Krkovičkové plněné válečky: Plátky krkovice si naklepeme na tenko, aby se nám dobře balily, osolíme je, posypeme staročeským kořením a potřeme kremžskou hořčicí. Na náplň dáme téměř polovinu vajíčka, polovinu sušeného rajčete( to jest 1 kus), několik sterilovaných kapií, válečky zabalíme, ovážeme, nebo přichytíme kovovými jehlami a necháme odpočinout. Zatím si nakrájíme na jemno cibule, kterou si osmažíme na trošce oleje a k ní přidáme válečky a ze všech stran je opečeme. Pak všechno přendáme do PH, na válečky dáme pokrájený česnek, nasypeme mouku na zahuštění, nalijeme vývar, osolíme a necháme 3 hodiny pomalit. Lze dělat normálně na sporáku, kdy po opečení válečků pokračujeme stejně, jen mouku dáme nakonec rozmíchanou v trošce vývaru.
Poznámka k receptu na Krkovičkové plněné válečky: Původně jsem měla na mysli takové vepřové jako španělské ptáčky a nakonec jsem to vymyslela trochu jinak, ale také chutně. Kdo nemá rád kousky ve šťávě, může rozmixovat.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovičkové plněné válečky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 24.09.2013
- Počet porcí: 5-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 6 plátků vepřové krkovice 2 větší cibule 2 stroužky česneku na náplň: kremžská hořčice 2 vejce natvrdo uvařené 6 ks sušených rajčat v oleji sterilované kapie staročeské koření 1 litr vývaru, nebo 1 masox asi 2 lžíce hladké mouky na zahuštění sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovičkové plněné válečky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovičkové plněné válečky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovičkové plněné válečky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|