Recept na Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku
Recept na Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 velké plátky krkovice 4 lžíce koření Vepřová pečeně 1 palice česneku olej 1 balení mraženého listového špenátu 20 menších žampionů sůl 1 lžička Solamylu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku
Recept na Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku: Krkovici naklepeme a z obou stran okořeníme důkladně kořením Vepřová pečeně. Na rozpáleném oleji zprudka po obou stranách opečeme, aby se maso zatáhlo, přidáme na plátky nakrájený česnek a chvíli společně restujeme. Poté podlijeme trochou vařicí vody a přikryté pečeme na 200°C doměkka, průběžně přeléváme výpekem a podléváme. Upečené maso vyjmeme a uložíme do tepla, do výpeku dáme plátky žampionů a cca 5min. na mírném ohni dusíme, pak přisypeme mražený špenát a dusíme za občasného promíchání dalších 10min. Nakonec zaprášíme trochou Solamylu, krátce provaříme a dosolíme podle chuti.
Poznámka k receptu na Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku: Zajímavá a výborná kombinace. Zase jsem o něco bohatší...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 29.08.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 velké plátky krkovice 4 lžíce koření Vepřová pečeně 1 palice česneku olej 1 balení mraženého listového špenátu 20 menších žampionů sůl 1 lžička Solamylu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovice ve špenátovo-žampionovém lůžku
|
|