|
Recept na Krkovice na skořici
Recept na Krkovice na skořici je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovice na skořici budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
plátky vepřové krkovičky mrkev / jabka - já dávám oboje skořice smetana - šlehačka , instantní jíška žampiony (já nedávám,nemám je ráda) sůl, pepř máslo / margarín-flóra nebo tak masox.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovice na skořici
Recept na Krkovice na skořici: Plátky vepřové krkovice naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme skořicí- hojně, pokryjeme mrkví nakrájenou na kolečka a jablky, opět osolíme a posypeme skořicí. Na vrch ukládáme oříšky másla(nebo margarínu, Hery) tak od oka. Nepodlévame, přikryjeme a šoupneme do trouby vyhřáté na cca. 200°C. Po 30 minutách podlijeme sklenicí vody s rozpuštěným Masoxem a necháme dalších 30 minut v troubě. Pak přidáme nakrájené žampiony a zalijeme smetanou (nebo jíškou rozmíchanou ve vroucí vodě), dochutíme solí a pepřem a vrátime ještě na 10 minut do trouby a máme hotovo:)) Já k tomu dělám americké brambory...
Poznámka k receptu na Krkovice na skořici: Moc jedlé:)...pak přidám fotky, já to udělala a až pak si vzpoměla na focení:))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovice na skořici, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: miru_ska
- Datum vložení: 26.05.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: plátky vepřové krkovičky mrkev / jabka - já dávám oboje skořice smetana - šlehačka , instantní jíška žampiony (já nedávám,nemám je ráda) sůl, pepř máslo / margarín-flóra nebo tak masox
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovice na skořici,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovice na skořici - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovice na skořici
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|