|
Recept na Krevety s omáčkou Alfredo
Recept na Krevety s omáčkou Alfredo je zařazen v kategorii mořské plody.
K přípravě Krevety s omáčkou Alfredo budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g vetsich neloupanych krevet, cesnek, stava z pulky citronu, olivovy olej, 3 lzice masla, 350 ml smetany, cca 250g jemne strouhaneho parmesanu, sul, bily pepr..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krevety s omáčkou Alfredo
Recept na Krevety s omáčkou Alfredo: Krevety omyjeme, oloupeme a ocistime ( ostrym nozem jemne narizneme vrchni cast krevety a krasne vyjmeme strivko, viz fotopostup ) . Zamerne zanechame krevetkam ocasky, je to z casti pro efekt, z casti z hlediska prakticnosti. Jdou za ne krasne uchopit a jist rukama:)))). Ocistene krevety smichame s citronovou stavou, cca 5ti strouzky utreneho cesneku a trochou olivoveho oleje. Mezitim dame varit testoviny dle vlastniho vyberu. Na panvi orestujeme krevetky. Velmi kratce, cca 4 minuty. Pozname, ze jsou hotove, az jsou krasne oranzove. Odstavime a uchovame v teple. Na omacku rozpustime 3 lzice masla, zalijeme smetanou a na mirnem ohni zahrivame. Omacka zacne mirne houstnout, pote prisypeme cerstve nastrouhany parmesan. Mnozstvi zavisi na tom, jak hustou chceme mit omacku. Pote dosolime a pridame cerstve mlety bily pepr. Do hotove omacky pridame krevety a podavame s hotovymi testovinami. Kdo chce, muze pridat zampiony, zakysanou smetanu, smes italskych bylinek nebo vice cesneku... Omacka je velmi variabilni :)))).
Poznámka k receptu na Krevety s omáčkou Alfredo: Alfredo zna urcite kazdy a udela si podle sebe :))). U nas je tato omacka nejvice oblibena s krevetami, proto pridavam recept, kde jsem chtela hlavne popsat jednu z mnoha moznych variant jejich vyuziti. Snad se bude nekomu hodit :))))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krevety s omáčkou Alfredo, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Daniella O. (Dana)
- Datum vložení: 05.06.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mořské plody
- Suroviny: 500g vetsich neloupanych krevet, cesnek, stava z pulky citronu, olivovy olej, 3 lzice masla, 350 ml smetany, cca 250g jemne strouhaneho parmesanu, sul, bily pepr.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krevety s omáčkou alfredo,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krevety s omáčkou Alfredo - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krevety s omáčkou Alfredo
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|