|
Recept na Královské hermelínové topinky
Recept na Královské hermelínové topinky je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Královské hermelínové topinky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 sýry typu heremelín (celkem 180 g) 1 očištěná červená úzká paprika 1 celé velké vejce 3 lžičky Solamylu 2 lžičky sušeného česnneku 2 lžičky koření Čubrica 1 lžička Tandoori masala (není nutné, ale je dobré ;-) ) asi 10 stonků nati z jarní cibulky 1 lžička obyčejné hořčice sůl, pepř strouhanka, olej případně troch mléka plátky staršího chleba.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Královské hermelínové topinky
Recept na Královské hermelínové topinky: Hermelíny nakrájíme na co nejmenší kousky. Pokud ještě nejsou vyzrálé, můžeme je i nastrouhat na struhadle, kde řeznou plochu potřeme olejem. Přidáme k nim na drobno nakrájenou papriku a cibulovou nať, drcený česnek a koření. Dobře promícháme a ke směsi vlijeme celé vajíčko, které jsme předtím vidličkou vyšlehali se Solamylem. Směs ochutnáme a podle potřeby dosolíme nebo dopepříme. Pokud je příliš hustá, přidáme trochu mléka, když je naopak řídká, vsypeme trošku strouhanky. Sýrovou směs nanášíme lžičkou na chleba, který pak z pomazané strany obalíme ve strouhance (tu ehce přitiskneme a přebytečnou strouhankou sklepneme, aby se zbytečně nepřipalovala v oleji. Smažíme na pánvi s nepřilnavým povrchem, na středním plameni, dokud topinky nezezlátnou. Ze spodní strany, tedy z té nepomazané, je nakonec ještě potřeme česnekem a ihned podáváme.
Poznámka k receptu na Královské hermelínové topinky: Tip pro ty, kdož se upírů bojí: chleba můžeme z té strany, na kterou budeme nanášet sýrovou směs, nejprve potřít rozetřeným česnekem ;-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Královské hermelínové topinky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: danielle72 (Daniela)
- Datum vložení: 05.11.2014
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 2 sýry typu heremelín (celkem 180 g) 1 očištěná červená úzká paprika 1 celé velké vejce 3 lžičky Solamylu 2 lžičky sušeného česnneku 2 lžičky koření Čubrica 1 lžička Tandoori masala (není nutné, ale je dobré ;-) ) asi 10 stonků nati z jarní cibulky 1 lžička obyčejné hořčice sůl, pepř strouhanka, olej případně troch mléka plátky staršího chleba
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na královské hermelínové topinky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Královské hermelínové topinky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Královské hermelínové topinky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|