RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Králík na uzeném bůčku a žampionech

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Králík na uzeném bůčku a žampionech, recepty Králík na uzeném bůčku a žampionech, Králík, na, uzeném, bůčku, žampionech


Recept na Králík na uzeném bůčku a žampionech

Recept na Králík na uzeném bůčku a žampionech je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Králík na uzeném bůčku a žampionech budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Králičí maso-(stehna, přední běhy, hřbety), 4-5 žampionů, 150 uzeného, prorostlého bůčku, 1 lžička másla, 150ml bílého vína, 200ml smetany na vaření, 1 lžíce sladké papriky, 2 lísty bobkového listu, 2 kuličky nového koření, vývar podle potřeby, 1-2 lžíce hladké mouky, sůl, pepř, olej..

Králík na uzeném bůčku a žampionech
Zvětšit obrázek

Recept na Králík na uzeném bůčku a žampionech

Recept na Králík na uzeném bůčku a žampionech:
Do kastrolu nalijeme olej a orestujeme na něm osolené a opepřené maso ze všech stran dorůžova. Pak maso vyjmeme. Na pánev dáme lžičku másla a na kostičky nakrájený uzený bůček. Přidáme nahrubo nakrájené žampiony společně restujeme dorůžova, odstavíme. Do výpeku po králičím mase přidáme hladkou mouku, sladkou papriku, chvilinku promícháváme a přilijeme smetanu a víno. Pokud nám omáčka hned v začátku hodně zhoustne, přilijeme vývar. Do smetanového základu přisypeme osmažený bůček se žampiony, bobkový list, nové koření a králičí maso. Společne dusíme tak dlouho, až je maso měkké. Podáváme s knedlíkem.

Poznámka k receptu na Králík na uzeném bůčku a žampionech:
Holky, celkově v tom nelítáte samy. Já měla taky strach, ale nějak to dopadlo bez spálenin

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík na uzeném bůčku a žampionech, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jana Remkova
  • Datum vložení: 02.07.2014
  • Počet porcí: 2-3 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: Králičí maso-(stehna, přední běhy, hřbety), 4-5 žampionů, 150 uzeného, prorostlého bůčku, 1 lžička másla, 150ml bílého vína, 200ml smetany na vaření, 1 lžíce sladké papriky, 2 lísty bobkového listu, 2 kuličky nového koření, vývar podle potřeby, 1-2 lžíce hladké mouky, sůl, pepř, olej.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík na uzeném bůčku a žampionech, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík na uzeném bůčku a žampionech - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík na uzeném bůčku a žampionech

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist