Recept na Králík na česneku a hořčici
Recept na Králík na česneku a hořčici je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Králík na česneku a hořčici budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 králičí stehna 1 palička česneku 2-3 lžíce dijonské hořčice kostka cukru sádlo vývar 100 ml smetany ke šlehání sůl jíška na zahuštění vypečené šťávy.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Králík na česneku a hořčici
Recept na Králík na česneku a hořčici: Maso osolíme a v kastrolu zprudka opečeme na sádle dohněda. Vypneme plotýnku a do výpeku přidáme dijonskou hořčici, kostku cukru, půl paličky nastrouhaného a půl paličky nasekaného česneku. Necháme česnek rozvonět, podlijeme vývarem nebo vodou a rozdrobenou masoxovou kostkou. Vložíme do trouby rozehřáté na 200-220°C a pečeme nejméně hodinu přikryté a nejméně půl hodiny odkryté. Maso hlídáme a podléváme. Měkké maso vyjmeme, vypečenou šťávu dochutíme, seškrábeme do ní všechny přípečky ze stran kastrolu a zahustíme jíškou. Na závěr přidáme trochu šlehačky.
Poznámka k receptu na Králík na česneku a hořčici: tohle mi dělájí na pražském hradě a moc mi to chutná
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík na česneku a hořčici, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 26.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 4 králičí stehna 1 palička česneku 2-3 lžíce dijonské hořčice kostka cukru sádlo vývar 100 ml smetany ke šlehání sůl jíška na zahuštění vypečené šťávy
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík na česneku a hořčici,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík na česneku a hořčici - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík na česneku a hořčici
|
|