|
Recept na Kotlíkový party guláš
Recept na Kotlíkový party guláš je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Kotlíkový party guláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
16 kg hovězí kližka nakrájená na kostky o váze cca 60 gr, 7 kg cibule, 4 kg čerstvé zelené papriky na větší nudličky, 1,5 kg kvalitní maďaské mleté papriky, 5 kg nakrájených rajčat, do nerezového zavíracího košíčku \"Chef\": natlučené nové koření, celý pepř, bobkový list a jalovec, čerstvý rozmarýn, čerstvý tymián, 2 kg naloupaného česneku, 4 kg mytých napůl překrojených brambor a asi 7 litrů vývaru z kostí. Tuk lze použít dle vlastního výběru v dostatečném množství vzhledem k množství surovin..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kotlíkový party guláš
Recept na Kotlíkový party guláš: Na tuku zesklovatíme cibulku, přidáme maso, které zcela orestujeme, velmi lehce osolíme a přidáme mletou papriku, kterou zarestujeme. Pak přidáme rajčata, zelenou papriku, promícháme a podlijeme, jen aby se ponořilo maso. Vložíme košík s kořením a dusíme do skoroměkka. Přidáme nenakrájený česnek a brambory a doděláváme nepřiklopené, aby se šťáva ideálně zredukovala na správnou vámi zvolenou konzistenci (zásadně nehustíme moukou!!!) - po dovaření dochuťte uvedenými nasekanými čerst. bylinkami, přiklopte a nechte aspoň 30 minut stát. Za toto dílo můžete být jen pochváleni :-)
Poznámka k receptu na Kotlíkový party guláš: Získáte velmi netradiční lehký gulášek - perkelt...jak chcete, ale nádobí si prohlédněte na přiložených fotkách, důležitý je ovšem zdroj energie který dodá pokrmu "NESKUTEČNOU" chuť. ;-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kotlíkový party guláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: miracrosscountry (miroslav tomeš)
- Datum vložení: 21.01.2012
- Počet porcí: 100
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 16 kg hovězí kližka nakrájená na kostky o váze cca 60 gr, 7 kg cibule, 4 kg čerstvé zelené papriky na větší nudličky, 1,5 kg kvalitní maďaské mleté papriky, 5 kg nakrájených rajčat, do nerezového zavíracího košíčku \"Chef\": natlučené nové koření, celý pepř, bobkový list a jalovec, čerstvý rozmarýn, čerstvý tymián, 2 kg naloupaného česneku, 4 kg mytých napůl překrojených brambor a asi 7 litrů vývaru z kostí. Tuk lze použít dle vlastního výběru v dostatečném množství vzhledem k množství surovin.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kotlíkový party guláš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kotlíkový party guláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kotlíkový party guláš
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|