Recept na Kotlet pražského uzenáře
Recept na Kotlet pražského uzenáře je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kotlet pražského uzenáře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 vepřových kotlet olivový olej máslo sůl pepř 200g šunky 4 nožičky párků 7 žampionů 1 sladká smetana 1 zakysaná smetana 1PL hladké mouky citronová šťáva.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kotlet pražského uzenáře
Recept na Kotlet pražského uzenáře: Kotlety osolíme, opepříme čerstvě umletým pepřem a prudce opečeme na troše olivového oleje. Maso vyjmeme a dáme do zapékací mísy a poklademe hoblinami másla, přikryjeme poklicí a dáme asi na 15 minut zapéct, aby bylo maso krásně měkké. K výpeku přidáme kousek másla, na nudličky nakrájenou šunku, na kolečka párky a na plátky žampiony, krátce osmahneme a zalijeme vodou tak, aby byla směs ponořena. Krátce podusíme a zalijeme směsí ze sladké smetany, zakysané smetany a mouky. Opět krátce povaříme, osolíme a dochutíme citrónovou šťávou. Podáváme s vídeňským knedlíkem.
Poznámka k receptu na Kotlet pražského uzenáře: Zdroj: upravený recept z časopisu Albert
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kotlet pražského uzenáře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bahula
- Datum vložení: 23.04.2013
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 6 vepřových kotlet olivový olej máslo sůl pepř 200g šunky 4 nožičky párků 7 žampionů 1 sladká smetana 1 zakysaná smetana 1PL hladké mouky citronová šťáva
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kotlet pražského uzenáře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kotlet pražského uzenáře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kotlet pražského uzenáře
|
|