|
Recept na Kotlet po čínsku
Recept na Kotlet po čínsku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kotlet po čínsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kotlety-mohou být i s kostí, 1 červená kapie, 100g pórku, sůl, pepř, 1 lžička sojové omáčky, 1 cibule, 1/4 lžičky cukru, 2 stroužky česneku, 1 dcl bílého vína, 1/2 lžičky octu, 1 lžička povidel, 1/2 lžičky rajského protlaku, špetka zázvoru, 1 lžička solamylu, olej, 1/4 kostičky masoxu-nemusí být..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kotlet po čínsku
Recept na Kotlet po čínsku: Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme dosklovata na oleji. Přidáme naklepané, mírně osolené a opepřené kotlety a zprudka je z každé strany opečeme. Kapii nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka a přidáme ke kotletám a ještě chvíli restujeme. Zalijeme cca 2-3 dcl vody a dusíme. Asi po 5 minutách přidáme povidla, zázvor, česnek, cukr, ocet, víno, protlak a zahustíme solamylem. Ještě necháme chvíli provařit. Pokud je třeba dochutíme podle své chuti. Podáváme s rýží, popřípadě s těstovinami.
Poznámka k receptu na Kotlet po čínsku: Mňam to vypadá skvěle!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kotlet po čínsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 16.04.2013
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 kotlety-mohou být i s kostí, 1 červená kapie, 100g pórku, sůl, pepř, 1 lžička sojové omáčky, 1 cibule, 1/4 lžičky cukru, 2 stroužky česneku, 1 dcl bílého vína, 1/2 lžičky octu, 1 lžička povidel, 1/2 lžičky rajského protlaku, špetka zázvoru, 1 lžička solamylu, olej, 1/4 kostičky masoxu-nemusí být.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kotlet po čínsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kotlet po čínsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kotlet po čínsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|