|
Recept na Koprové zapečené palačinky s masem
Recept na Koprové zapečené palačinky s masem je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Koprové zapečené palačinky s masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
pořádný svazek kopru, nať z cibulky, 1/2 l mléka, 2 vejce, sůl, 400 g hladké mouky, kuřecí nebo vepřové maso,cibulka lahůdková, žampiony, olej, pepř,,grilovací koření nebo jiné oblíbené, 2 vejce na zalití, sladká smetana, zakysaná smetana, trošičku mléka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Koprové zapečené palačinky s masem
Recept na Koprové zapečené palačinky s masem: Nejprve si nakrájíme na malé kostičky maso /já měla vepřovou kotletu/. Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku, na kterou vložíme nakrájené maso. Orestujeme doměkka. Přidáme postupně sůl, pepř a oblíbené koření a žampiony nakrájené na kousky nebo sterilované.Společně osmahneme. Na druhé pánvi si uděláme palačinky, které jsme připravili z mouky, vajec, a soli, které dáme víc, než jsme zvyklí u přípravy na sladko. Těsto pořádně rozmícháme a nasypeme do něho nasekaný kopr a nať z cibulky. Poté děláme tenké palačinky. Na každou palačinku navrstvíme masovo-žampionovou směs, zavineme a poskládáme do zapékací misky. Vše zalijeme smetanou, v které jsme rozkvedlali vejce a mírně osolili. Krátce zapečeme v troubě - cca 15 minut na 200 st. Hotové přendáme na talíř a podáváme s koprovým dresinkem. Příprava dresinku: zakysanou smetanu zředíme buď smetanou nebo mlékem a přidáme do ní nasekaný kopr. Můžeme dát i stroužek česneku.
Poznámka k receptu na Koprové zapečené palačinky s masem: Jídlo na pohled nevypadá ehmmm... moc jedle,přeci jenom ta zelená barva..., ale je to fakt pochoutka. Kdo má rád kopr, tak si určitě pochutná. Přeji dobrou chuť!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Koprové zapečené palačinky s masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
- Datum vložení: 05.08.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: pořádný svazek kopru, nať z cibulky, 1/2 l mléka, 2 vejce, sůl, 400 g hladké mouky, kuřecí nebo vepřové maso,cibulka lahůdková, žampiony, olej, pepř,,grilovací koření nebo jiné oblíbené, 2 vejce na zalití, sladká smetana, zakysaná smetana, trošičku mléka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na koprové zapečené palačinky s masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Koprové zapečené palačinky s masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Koprové zapečené palačinky s masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|