|
Recept na Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Recept na Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg koňského zadního, nebo hovězího masa, 100 g slaniny, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 papriky(raději barevné, lépe to vypadá), 3 kuličky pepře, 3 kuličky nového koření, 3 bobkové listy, 200 ml červeného vína, 1 lžička mleté papriky, 1 lžíce rajčatového pyré, 1 lžíce sádla, sůl, na zahuštění chleba, nebo solamyl s vodou..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Recept na Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku: V papiňáku osmažíme slaninu, k ní přidáme sádlo a na to dáme osmažit cibulku pokrájenou nadrobno. Pak přidáme maso nakrájené na větší kostky, necháme je osmažit až se maso zatáhne, dáme mletou papriku, pak přidáme ostatní koření, víno, papriky na proužky, česnek, rajčatové pyré, osolíme, zalijeme vodou, papiňák zavřeme a maso necháme dusit. Pokud je maso koňské, tak dusíme o něco déle, než hovězí. Papiňák otevřeme, a ragů dochutíme, dosolíme a můžeme ho zahustit, buď chlebem, nebo solamylem, který rozpustíme ve vodě a ještě povaříme.
Poznámka k receptu na Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku: Ragů dělávám i z jiných mas, tentokrát jsem použila poslední balíček koňského masa z mrazáku. Ragú dělám léta a někdy ještě přidávám s obměnou smetanu. Podávala jsem s knedlíkem, ale dají se použít i jiné přílohy.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 20.11.2011
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 kg koňského zadního, nebo hovězího masa, 100 g slaniny, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 papriky(raději barevné, lépe to vypadá), 3 kuličky pepře, 3 kuličky nového koření, 3 bobkové listy, 200 ml červeného vína, 1 lžička mleté papriky, 1 lžíce rajčatového pyré, 1 lžíce sádla, sůl, na zahuštění chleba, nebo solamyl s vodou.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|