|
Recept na Klobásky-nejen s fazolemi
Recept na Klobásky-nejen s fazolemi je zařazen v kategorii minutky.
K přípravě Klobásky-nejen s fazolemi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
• 50 dkg různých kvalitních klobásek • 1 malou nasekanou cibuli • 3 mrkve, nakrájené na silná kolečka • 4 celerové řapíky, opláchnuté a případně pokrájené na větší kusy (lístky pokrájejte najemno) • sterilované fazole cca 400 g, slité a propláchnuté studenou vodou • 400 ml kuřecího či zeleninového vývaru • 1–2 lžíce dijonské hořčice • sůl a pepř na dochucení • malou hrst čerstvé petržele, nasekané • olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Klobásky-nejen s fazolemi
Recept na Klobásky-nejen s fazolemi: 1. Na oleji opečeme na kousky nakrájené klobásky (já jsem měla málo, přidala jsem mleté hovězí maso). 2. Lehce osmažíme cibulku, přidáme mrkev na větší kousky a nakrájené řapíky celeru ( kromě lístků) – řapíky jsem nahradila normálním celerem a pět minut opékáme. Vsypeme fazole + klobásky, promícháme a zalijeme vývarem. Za stálého míchání přivedeme k varu. Přikryjeme poklicí a 10 až 15 minut ještě dusíme, aby mrkev změkla. 3. Přimícháme dijonskou hořčici, petržel i lístky celeru a podle chuti osolíme a opepříme. Příloha:http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedlik/ - tento knedlík dělám již léta nejraději, přidávám trochu slaninky (dávám i do mražáku a v případě nouze je jak čerstvý...)
Poznámka k receptu na Klobásky-nejen s fazolemi: Zdroj: časopis Apetit Tento recept mě inspiroval - co rychlého a levného uvařit. Navíc mě překvapila kombinace uzeniny se zeleninou a dijonská hořčice vyzdvihne celkovou chuť pokrmu. Nezahušťovat - postará se o to hořčice.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Klobásky-nejen s fazolemi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jahoda
- Datum vložení: 07.06.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Minutky
- Suroviny: • 50 dkg různých kvalitních klobásek • 1 malou nasekanou cibuli • 3 mrkve, nakrájené na silná kolečka • 4 celerové řapíky, opláchnuté a případně pokrájené na větší kusy (lístky pokrájejte najemno) • sterilované fazole cca 400 g, slité a propláchnuté studenou vodou • 400 ml kuřecího či zeleninového vývaru • 1–2 lžíce dijonské hořčice • sůl a pepř na dochucení • malou hrst čerstvé petržele, nasekané • olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na klobásky-nejen s fazolemi,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Klobásky-nejen s fazolemi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Klobásky-nejen s fazolemi
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|