RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku, recepty Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku, Kližka, zelenině, na, černém, pivu, -, připra


Recept na Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku

Recept na Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
900 g kližky vcelku/použila jsem z koňského masa/lze použít i hovězí 200 g Gazdovské slaniny 350 g leča i s nálevem/1 malá sklenka od Moravanky 200 ml černého piva/použila jsem zn.Velkopopovický Kozel 100 ml horké vody 15 kuliček barevného pepře/nebo 10 kuliček obyčejného pepře 6 kuliček nového koření 2 větší snítky rozmarýnu 2 lžíce plnotučné hořčice 3 prolisované stroužky česneku ½ kostky masoxu/lze vynechat a pouze osolit sůl,mletý pepř 1 zarovnaná lžička solamylu rozmíchaná v 50 ml studené vody.

Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku
Zvětšit obrázek

Recept na Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku

Recept na Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku:
Maso nakrájíme na plátky, přes folii naklepeme a na okrajích mírně nařízneme. Lehce osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na špalíčky a v hrnci ji osmahneme do růžové barvy. Na slaninu poklademe plátky masa a necháme prudce po obou stranách zatáhnout. Podlijeme pivem a přidáme lečo. Skleničku od leča vypláchneme 100ml vody, přilijeme do hrnce, přidáme hořčici a vložíme nejlépe ve vajíčku na luhování čaje kuličky koření. Přidáme rozmarýn, vše promícháme, rozdrobíme masox a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí. Od doby varu, kdy stáhneme plamen na minimum,vaříme pod tlakem cca 50minut. Po ochlazení hrnec otevřeme a měkké maso odložíme do tepla. Ze šťávy odstraníme tvrdé větvičky rozmarýnu a vajíčko s kořením. Do šťávy vmícháme vodu se solamylem, prolisovaný česnek a necháme 2minuty přejít varem. Podle potřeby dochutíme. Jako příloha se hodí různě připravené noky, špecle, nebo rýže.

Poznámka k receptu na Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku:
Já jsem k přípravě tohoto jídla použila“Lečo bez zavařování“http://www.toprecepty.cz/recept/22359-leco-bez-zav... Příloha byly“Špecle-jemné přílohové noky“http://www.toprecepty.cz/recept/29704-specle-jemne... Těm, kterým se už jen při přečtení názvu použité hlavní suroviny dělá nevolno, doporučuji tento rcp přeskočit. Nechce se mi neustále omílat, že si i takové ušlechtilé zvíře, jako je kůň, může zlomit například nohu. Těm, kteří problém nemají přeji dobrou chuť:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 20.03.2014
  • Počet porcí: 4-5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 900 g kližky vcelku/použila jsem z koňského masa/lze použít i hovězí 200 g Gazdovské slaniny 350 g leča i s nálevem/1 malá sklenka od Moravanky 200 ml černého piva/použila jsem zn.Velkopopovický Kozel 100 ml horké vody 15 kuliček barevného pepře/nebo 10 kuliček obyčejného pepře 6 kuliček nového koření 2 větší snítky rozmarýnu 2 lžíce plnotučné hořčice 3 prolisované stroužky česneku ½ kostky masoxu/lze vynechat a pouze osolit sůl,mletý pepř 1 zarovnaná lžička solamylu rozmíchaná v 50 ml studené vody
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist