|
Recept na Kapiová sombréra, tak trochu mexická
Recept na Kapiová sombréra, tak trochu mexická je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Kapiová sombréra, tak trochu mexická budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kapie 500g mletého masa 1 malá plechovka steril.kukuřice (nebo několik lžic mražené) 3 žampiony kousek feferonky sůl, pepř, olej lžíce másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kapiová sombréra, tak trochu mexická
Recept na Kapiová sombréra, tak trochu mexická: Mleté maso smícháme s kukuřicí, podušenými žampiony, kořením a nakrájenou feferonkou.Kapie nařežeme opatrně ostrým nožem na asi 2 cm široká kolečka. Zapékací nádobu vymažeme olejem, naskládáme do ní kolečka paprik a jejich středy vyplníme masovou směsí. Navrch každého posadíme špičku kapie a dáme do trouby vyhřáté na 180°C. Pečeme asi 30 min, ke konci přidáme do výpeku lžíci másla a necháme už jen rozpustit. Podáváme s vařenými brambory.
Poznámka k receptu na Kapiová sombréra, tak trochu mexická: Protože z každé kapie jdou udělat nejméně 4 kolečka, ale každá má jen jednu špičku, uřízla jsem "konečky" ještě několika paprikám..ty okrájené jsem pak použila jinak (konkrétně k večeři, do směsi grilované zeleninky) :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kapiová sombréra, tak trochu mexická, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Danca
- Datum vložení: 18.10.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 4 kapie 500g mletého masa 1 malá plechovka steril.kukuřice (nebo několik lžic mražené) 3 žampiony kousek feferonky sůl, pepř, olej lžíce másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kapiová sombréra, tak trochu mexická,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kapiová sombréra, tak trochu mexická - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kapiová sombréra, tak trochu mexická
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|