Recept na Kančí guláš (Opilec)
Recept na Kančí guláš (Opilec) je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kančí guláš (Opilec) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg Kančího masa (Plec,Hřbet,Kýta co kdo rád nebo sežene) 0,2 kg slanina 2 ks větší cibule 1 dl Rum 4 dl Červené víno 1 l Kančího vývaru (lze nahradit vývarem z hovězí "kostky" ) sádlo sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kančí guláš (Opilec)
Recept na Kančí guláš (Opilec): Maso pokrájíme na větší kostky a slaninu na malinké kostičky. V hrnci rozpusítme sádlo a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli. Cibuli necháme dojít do hněda jako na klasický guláš a přidáme maso i slaninu. Po zatažení masa přilijeme Rum a 1 dl vína. a dusíme cca 20 minut kdy je skoro všechna tekutina pryč a omáčka je krásně tmavá a hustá. Přilejeme zbytek vína a necháme cca 5 minut odpařit alohol. Zalijeme vývarem a nechame ještě cca 20min. vařit než maso změkne (doba záleží na zvoleném mase). Zahustíme jížkou a necháme posledních cca 5 min na zavaření jížky.
Poznámka k receptu na Kančí guláš (Opilec): Abych předešel dotazům.. NE! žádné divoké koření NE! žádná paprika ani jiní koření
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí guláš (Opilec), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: wooddy (Jiřík Jirka)
- Datum vložení: 18.02.2014
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg Kančího masa (Plec,Hřbet,Kýta co kdo rád nebo sežene) 0,2 kg slanina 2 ks větší cibule 1 dl Rum 4 dl Červené víno 1 l Kančího vývaru (lze nahradit vývarem z hovězí "kostky" ) sádlo sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí guláš (opilec),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí guláš (Opilec) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí guláš (Opilec)
|
|