Recept na Jemné krůtí ragú
Recept na Jemné krůtí ragú je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Jemné krůtí ragú budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g krůtího masa (prso nebo vykostěné horní stehno) máslo 1 cibule 1 mrkev květák - asi 300g 1 PL hl. mouky 250 ml smetany na vaření drůbeží vývar sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jemné krůtí ragú
Recept na Jemné krůtí ragú: Krůtí maso nakrájíme na kostky. V kastrolu nebo na pánvi roztopíme kousek másla, přidáme nasekanou cibuli a necháme ji zesklovatět. Nyní přihodíme maso, necháme ho až zbělá a potom hned přidáme kolečka mrkve a na malinké růžičky rozebraný květák. Zasypeme hl. moukou a chvíli osmahneme. Zalijeme naběračkou vývaru a smetanou. Necháme dusit do té doby, než zelenina mírně změkne. Pozor na dlouhé dušení,zelenina musí být "na skus"! Dochutíme solí a pepřem, případně omáčku ještě trochu naředíme vývarem podle toho, jak ji chceme mít hustou. Podáváme s bramborem nebo s knedlíkem. My jsme dnes měli s houbovýma knedlíkama - viz. pozn.- a bylo to moc dobré! :-)
Poznámka k receptu na Jemné krůtí ragú: http://www.toprecepty.cz/recept/31004-houbove-kned...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jemné krůtí ragú, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Danca
- Datum vložení: 12.03.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500g krůtího masa (prso nebo vykostěné horní stehno) máslo 1 cibule 1 mrkev květák - asi 300g 1 PL hl. mouky 250 ml smetany na vaření drůbeží vývar sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemné krůtí ragú,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jemné krůtí ragú - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jemné krůtí ragú
|
|