|
Recept na Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem
Recept na Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Jehněčí T-bone steak 6 ks čerstvé(nebo mražené)špenátové listy 1 stroužek česneku brambory olivový olej čerstvý(sušený)timián rozmarýn sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem
Recept na Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem: Steaky omyjeme, vložíme do mísy spolu s olivovým olejem, rozmarýnem solí, pepřem a necháme cca hodinu marinovat. Mezi tím si dáme vařit na kolečka nakrájené brambory. Až budou brambory uvařené, scedíme je a orestujem na pánvi spolu s tymiánem a olivovým olejem dozlatova. Špenát spaříme vařící vodou a scedíme. Česnek nakrájíme na drobno(můžeme i prolisovat) a na másle krátce osmahnem, ať pustí vůni, přidáme špenát a krátce orestujem. T-bone děláme dohněda zprudka po obou stranách. Podáváme na špenátu kladený T-bone..
Poznámka k receptu na Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem: Moc jsme si pochutnali všichni Jen špenát jsem vyměnila za karamelizované šalotkySynek se sice trošku netvářil, někdy má mláďátkové zábrany, ale zbaštil až měl mastnou bradu Takže 5. a foto
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Veronika09
- Datum vložení: 08.05.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: Jehněčí T-bone steak 6 ks čerstvé(nebo mražené)špenátové listy 1 stroužek česneku brambory olivový olej čerstvý(sušený)timián rozmarýn sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí t-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|