|
Recept na Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Recept na Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g jehněčí kýty, může být i hovězí 4-6 stroužků česneku 2 řapíky celeru 1 lilek 300 g rajčat 300 g zelených fazolek 500 ml hovězího vývaru větší špetka rozmarýnu špetka majoránky olej sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Recept na Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky: Maso nakrájíme na kostky, zprudka osmahneme, přidáme cibuli na půlkolečka, česnek a celer na plátky, asi 4 minuty restujeme. Pak přidáme lilek a rajčata nakrájené na kostky, podlijeme polovinou vývaru, a dusíme. Když je maso téměř měkké přidáme rozmarýn, majoránku, osolíme a opepříme. Jako poslední dáme nakrájené fazolky, zalijeme druhou polovinou vývaru a ještě necháme dusit. Nemusíme zahušťovat,z rajčat a lilku nám vznikne hustá omáčka.
Poznámka k receptu na Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky: Zdroj: Recepty mlsných jazýčků (autor neuveden) Mám vyzkoušené a má to vskutku příznačný název.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 12.03.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 600 g jehněčí kýty, může být i hovězí 4-6 stroužků česneku 2 řapíky celeru 1 lilek 300 g rajčat 300 g zelených fazolek 500 ml hovězího vývaru větší špetka rozmarýnu špetka majoránky olej sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|