|
Recept na Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Recept na Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 telecí jazyky (nebo 1 hovězí), 2 větší cibule, 5 stroužků česneku, žampiony, 1 lžička zázvoru, vývar z uvařených jazyků, 1 lžička solamylu, 1/2 kostky masoxu, medvědí česnek (nemusí být), pažitka, olivový olej, sůl. Do vody v které vaříme jazyky dáme- 10 kuliček celého pepře, 4 kuličky jalovce, 1 malou cibuli, bobkový list..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Recept na Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem: Nejprve si uvaříme jazyky doměkka ve slané vodě s pepřem, jalovcem, cibule a bobkového listu. Při vyndání jazyky očistíme (svlékneme) a nakrájíme na plátky. Cibuli si nakrájíme na proužky, osmažíme ji na oleji do hněda spolu s žampionama nakrájenýma na plátky, přidáme nakrájené jazyky, česnek na plátky, zázvor, vývar v kterém jsme vařili jazyky a vhodíme masox, dusíme a přiléváme vývar, podle toho, kolik děláme porcí. Ke konci, přidáme medvědí česnek a nasekanou pažitku, do malého množství vývaru si rozpustíme solamyl a zahustíme šťávu-můžeme servírovat.
Poznámka k receptu na Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem: Moje improvizace! K jazykům jsem podávala bramborovou kaši. Moc jsme si pochutnali a doporučuji vyzkoušet, stojí to za to!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 15.07.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 2 telecí jazyky (nebo 1 hovězí), 2 větší cibule, 5 stroužků česneku, žampiony, 1 lžička zázvoru, vývar z uvařených jazyků, 1 lžička solamylu, 1/2 kostky masoxu, medvědí česnek (nemusí být), pažitka, olivový olej, sůl. Do vody v které vaříme jazyky dáme- 10 kuliček celého pepře, 4 kuličky jalovce, 1 malou cibuli, bobkový list.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|