|
Recept na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Recept na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg jater (dle výběru), kořenová zelenina nebo sklenice rozmixované zeleniny Halali nebo mražená směs pod svíčkovou, 2 cibule, tuk na osmahnutí cibule, hl. mouka na zahuštění, sladká smetana nebo šlehačka, pepř..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Recept na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové): Játra nařežeme na plátky, naklepeme, opepříme a orestujeme na pánvi. Orestované játra přehodíme do hrnce a mírněji podlejeme a dovaříme doměkka. Zvlášť v hrnci, pokud jsme se rozhodli pro kořenovou zeleninu, osmažíme cibuli, na kterou vložíme pokrájenou zeleninu a orestujeme. Zalijeme vodou a vaříme doměkka. Měkkou zeleninu pak rozmixujeme. Pokud jsme se rozhodli pro Halali, pouze vlijeme do hrnce, přidáme trochu vody a povaříme. Do hotového, ať už z kořenové zeleniny nebo ze sklenice Halali, vlijeme výpek z jater. Zahustíme hl. moukou, krátce ještě povaříme a zakončíme smetanou či šlehačkou a vložíme do omáčky uvařená játra. Dle chuti můžeme dochutit citronovou šťávou a dosolit. Já podávala s knedlíkem, hodí se však i brambory.
Poznámka k receptu na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové): Díky za tipměla jsem chuť na játra a pořád nevěděla jak bych si je udělala,zda jako obvykle s rýží,ale svíčkovou miluju a s játry a knedlíkem výborná kombinace
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: x
- Datum vložení: 19.11.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 1 kg jater (dle výběru), kořenová zelenina nebo sklenice rozmixované zeleniny Halali nebo mražená směs pod svíčkovou, 2 cibule, tuk na osmahnutí cibule, hl. mouka na zahuštění, sladká smetana nebo šlehačka, pepř.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játra po tyrolsku (na způsob svíčkové),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|