|
Recept na Játra na smetaně
Recept na Játra na smetaně je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Játra na smetaně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřových jater, 100 g anglické slaniny, lahůdková cibulka (jeden svazek), 2 lžíce kečupu, solamyl na zahuštění (dle obliby hustoty), 200 ml smetany, sůl, provensálské koření, voda.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Játra na smetaně
Recept na Játra na smetaně: Hlavičky z cibulky a slaninu nakrájíme na kostičky a dáme osmažit. Když začne slanina sklovatět, přidáme játra. Játra je důležité dostat do stavu konzumovatelnosti, potom přidáme provensálské koření a kečup, provaříme. Pokrájíme nať z cibulky a přidáme k játrům, promícháme, přisypeme solamyl, lehce podlijeme vodou, prováříme, doladíme hustotu, přidáme smetanu a osolíme dle chuti. S rýží to bylo moc dobré. :-)
Poznámka k receptu na Játra na smetaně: AndelaC: Já děkuji za inspiraci.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játra na smetaně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: AndelaC
- Datum vložení: 16.09.2013
- Počet porcí: 4 - 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500 g vepřových jater, 100 g anglické slaniny, lahůdková cibulka (jeden svazek), 2 lžíce kečupu, solamyl na zahuštění (dle obliby hustoty), 200 ml smetany, sůl, provensálské koření, voda
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játra na smetaně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játra na smetaně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játra na smetaně
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|