|
Recept na Italské ragů
Recept na Italské ragů je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Italské ragů budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Olivový olej, jedna velká cibule, maso - nejlépe vepřový bok nebo maso od kosti (lze dát i dohromady), 1 krabička pasírovaných rajčat (kupované či domácí), 2 čerstvé rajčata, paprika ((koření), čerstvá bazalka, chili paprička, pepř, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Italské ragů
Recept na Italské ragů: Do hrnce nalijeme olivový olej cca 0,5 cm, přidáme cibuli. Až cibule bude lehce do zlata přidáme maso (nakrájené), až se maso zatáhne z každé strany tak osolíme a opepříme, přiklopíme a dusíme 20 minut. Po-té přidáme pepř, sůl a červenou papriku, necháme pod pokličkou opět dusit. Po 10-15 minutách přidáme pasírovaná rajčata, bazalku, chili papričku a červenou papriku, dle chuti dosolíme. Necháme vařit dokud maso nebude měkké, po-té přidáme nakrájená čerstvá rajčata a vaříme dokud se maso nebude rozpadat. Podáváme s Tortiglioni či domácími těstovinami.
Poznámka k receptu na Italské ragů: Doporučuji použít kvalitnější značku těstovin nebo udělat domácí těstoviny.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Italské ragů, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Vercu Momo (Veronika Kasková)
- Datum vložení: 06.09.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Olivový olej, jedna velká cibule, maso - nejlépe vepřový bok nebo maso od kosti (lze dát i dohromady), 1 krabička pasírovaných rajčat (kupované či domácí), 2 čerstvé rajčata, paprika ((koření), čerstvá bazalka, chili paprička, pepř, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na italské ragů,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Italské ragů - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Italské ragů
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|