|
Recept na Italská bruschetta
Recept na Italská bruschetta je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Italská bruschetta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
cherry paradajky, maslo/olivový olej , provensálske bylinky, mozarella, bazalka, soľ, mleté čierne korenie, strúčik cesnaku, bageta.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Italská bruschetta
Recept na Italská bruschetta: 1.variant: bagetu, paradajky a mozarellu nakrájame na plátky. Zmiešame soľ a provensálske bylinky s maslom a namočíme v ňom plátky bagety, ktoré opečieme do chrumkava na suchej panvici. Opečenú bagetu obložíme plátkami paradajok, mozarelly a posypeme bazalkou. 2.variant:Plátky bagety potrieme olivovým olejom a opečieme v trúbe do chrumkava.Potrieme zľahka cesnakom. Obložíme plátkami paradajok, mozarelly, osolíme, okoreníme, posypeme bazalkou a podávame za tepla.
Poznámka k receptu na Italská bruschetta: Zdroj: známy taliansky rececept. V reštauráciách sa podáva ako predjedlo, kým prinesú objednaný hlavný chod. Existuje veľa variant.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Italská bruschetta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 01.01.2011
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: cherry paradajky, maslo/olivový olej , provensálske bylinky, mozarella, bazalka, soľ, mleté čierne korenie, strúčik cesnaku, bageta
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na italská bruschetta,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Italská bruschetta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Italská bruschetta
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|