|
Recept na Hovězí steak (Parní hrnec)
Recept na Hovězí steak (Parní hrnec) je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí steak (Parní hrnec) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2x plátek hovězího, buď pravou, nebo falešnou svíčkovou, sůl, pepř, koření steak-čili-šípek, žampiony, mražené, nebo sterilizované zelené fazolky, asi 5 středních brambor. Na dresing-4 polévkové lžíce bílého jogurtu, 2 stroužky česneku..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí steak (Parní hrnec)
Recept na Hovězí steak (Parní hrnec): Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme kořením na steaky. Vložíme na spodní patro hrnce a paříme. Pokud máme pravou svíčkovou, stačí 40 minut, pokud falešnou, tak 50 minut. Na posledních 10 minut přidáme druhé patro se žampiony a fazolkami. Brambory ve slupce si omyjeme a povaříme do poloměkka. Pak je načtvrtíme, naskládáme na mřížku pekáčku a potřeme 1 lžičkou olivového oleje s utřeným česnekem a dáme grilovat dorůžova. Kdo má rád, může si udělat dresing z jogurtu buď s česnekem, nebo třeba čili omáčkou a hotové jídlo jím pokapat.
Poznámka k receptu na Hovězí steak (Parní hrnec): ZDROJ-http://www.webnode.cz/w/varenivpare.webnode.cz/ Jen pro zajímavost, na 3 patře jsem pařila houskový knedlík pro přítele. Byl vynikající!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí steak (Parní hrnec), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 04.07.2010
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 2x plátek hovězího, buď pravou, nebo falešnou svíčkovou, sůl, pepř, koření steak-čili-šípek, žampiony, mražené, nebo sterilizované zelené fazolky, asi 5 středních brambor. Na dresing-4 polévkové lžíce bílého jogurtu, 2 stroužky česneku.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí steak (parní hrnec),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí steak (Parní hrnec) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí steak (Parní hrnec)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|