|
Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 velké plátky zadního hovězího kuřecí šlehaná sekaná Vodňanské kuře (pozor, tepelně neopracovaná) 2 větší cibule Majolka® Hellmans hořčice proužek másla-asi 1cm hrst posekané pažitky hrst posekané petrželky lžička posekaného libečku 1 šalotka na jemno 1O dkg šunky pokrájené na nudličky sůl, pepř koření na hovězí pečeni od Vitany sušený granulovaný česnek 1 kostka hovězího extra bujonu 1 a 1/2 ČL solamylu, maizeny.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse: Plátky masa důkladně rozklepu a pak je dám kraji k sobě a sklepnu je k sobě. Posolím, opepřím, potřu tence hořčicí a pokapu rozpuštěným máslem. V misce smíchám rozmrazenou kuřezí sekanou s zelenými bylinkami, šalotkou a nudličkami šunky, osolím, opepřím. Směs nanesu na plát masa a stočím do válce. Pomocí nití jej svážu a zafixuji proti rozjetí. Hotový válec potřu vydatně ze všech stran Majolkou® a nechám do druhého dne odležet. Druhý den posypu sušeným česnekem a kořením na pečeni. Přidám cibule na drobno, podliji půl až třičtvrtě sklenkou vody a dám péct na 1 a 1/2 hodiny na 100°C a pak hodinu na 150°C. Ke konci odklopím a nechám zezlátnout. Upečený válec vyndám a zakryji, aby zůstal teplý. Výpek sliji do kastrolku a rozmixuji. Přiliji 1/2 až 3/4 sklenky vody-dle zbylého množství, přihodím kostku masoxu a provařím pár minut. V trošce vody rozmíchám šrob a vliji do omáčky. Nechám ještě 5 minut provařit a servírujeme.
Poznámka k receptu na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse: Původně měla být náplň jiná, ale nastaly komplikace s její kvalitou, takže jsem to pořešila takhle a bylo to dobré ;-) p.s. ty masíčka navíc v pekáči jsou kuře, protože moje rozárky moc o hovězí nestojej:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: srettka
- Datum vložení: 28.06.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 2 velké plátky zadního hovězího kuřecí šlehaná sekaná Vodňanské kuře (pozor, tepelně neopracovaná) 2 větší cibule Majolka® Hellmans hořčice proužek másla-asi 1cm hrst posekané pažitky hrst posekané petrželky lžička posekaného libečku 1 šalotka na jemno 1O dkg šunky pokrájené na nudličky sůl, pepř koření na hovězí pečeni od Vitany sušený granulovaný česnek 1 kostka hovězího extra bujonu 1 a 1/2 ČL solamylu, maizeny
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí roláda s pomazáním od pana hellmanse,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|