|
Recept na Hovězí pečeně po italsku.
Recept na Hovězí pečeně po italsku. je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Hovězí pečeně po italsku. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 Lžíce oleje, 1 plechovka rajčat, (830 Gr), ½ kg salátových brambor, bělomasých, důkladně omytých, slupka pokud je tenká může zůstat, 1 velká cibule na osminky nakrájená 1 a 1/4 kg hovězí krkovice, tuk odkrájený a rozkrojená na 2 špalíky 4 stroužky česneku sůl a pepř podle chuti, nálady a obsahu lednice ještě něco žampionů, shitaki... Pokud vám zbylo doma Sofrito, z receptu Ropa Vieja, šoupněte ho tam taky. Link na recept je dole..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí pečeně po italsku.
Recept na Hovězí pečeně po italsku.: Nožem nařízněte do masa čtyři ďovírky a do nich zastrčte půlky česneků. Dobře posolte a popeřete, na oleji opečte do hněda. Pak to vrazte to pomalého hrnce, v pánvi trochou vody rozpusťte tu přiškvařenou dobrotu a nalijte taky do hrnce. K tomu šoupněte cibuli, brambory, rajčata i se šťávou, zbylý česnek, prostě vše ostatní. Přikryjte, zapněte na vysokou teplotu a příštích šest hodin to ignorujte. Až je maso na vidličku měkké, vyndejte ho na prkýnko a nakrájejte na plátky. Servírujte maso zalité tím ostatním, k tomu bílé pečivo a hlavně pivo.
Poznámka k receptu na Hovězí pečeně po italsku.: Recept do mého milovaného pomalého hrnce. Už ani nevím kde jsem to kdy viděl, ale zkusil, a zařadil do domácího repertoáru. Proto se o něj musím podělit. A zde je link na recept: http://www.toprecepty.cz/recept/3850-ropa-vieja---...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí pečeně po italsku., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Drobek (Michal)
- Datum vložení: 13.02.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 1 Lžíce oleje, 1 plechovka rajčat, (830 Gr), ½ kg salátových brambor, bělomasých, důkladně omytých, slupka pokud je tenká může zůstat, 1 velká cibule na osminky nakrájená 1 a 1/4 kg hovězí krkovice, tuk odkrájený a rozkrojená na 2 špalíky 4 stroužky česneku sůl a pepř podle chuti, nálady a obsahu lednice ještě něco žampionů, shitaki... Pokud vám zbylo doma Sofrito, z receptu Ropa Vieja, šoupněte ho tam taky. Link na recept je dole.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí pečeně po italsku.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí pečeně po italsku. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí pečeně po italsku.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|