Recept na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony
Recept na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí dušené na červeném víně se žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg hovadzie mäso 400 g sampinony nakrajane na platky 250 ml cervene vino 1 liter hovädzí vývar sol,mleté čierne korenie 1 lyzica salvia cerstva 2 cibula nakrajana na hrubo mensie 2 struciky cesnak 100 g slanina anglická 4 lyzice olej rastlinný 1lyzicka maslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony
Recept na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony: 1-Hovadzie maso odblanime ,a nakrajame na rezne cca 1cm hrube. pokorenime cerstvym drvenym korenim a dame rychlo opiect na olej. 2-Na drobno nakrajanu slaninku , cibulu , cesnak dame oprazit na olej, a prelozime na velku panvicu a pridame zatiahute maso. Pridal som pohar dobreho cerveneho vina .Mne sa nechcel vyrabat vyvar z kosti a ani davat kocku co je tiez dakedy dobra nahrada ale som podlieval kupenym kvalitnym vyvarom. Pridal som cerstvu salviu a dali dusit na nizkom plameni zakryte a podlievali az do makka cca 2 hodiny. Mne chuti viac pomaly dusene lepsie ( prejde chutami )ako z kuchty za chvilu hotove. 3-Hotove maso sme vybrali prelozili do zakrytej misky na teple miesto. Pridali sme lyzicu masla do omacky a pridali na platky nakrajane hryby.Dusili este asi tak 15 minut do makka. 4-Servirovali s takou menej znamou pastou Cavatelli ktora je robena z krupice.
Poznámka k receptu na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony: Mali sme dnes k obedu a bolo to skveléMäso som mala vopred naložené v marináde z uvedených surovín + horčica,rozmarín a tymiánPridávam fotku a bodík
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí dušené na červeném víně se žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nonya
- Datum vložení: 22.03.2011
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1 kg hovadzie mäso 400 g sampinony nakrajane na platky 250 ml cervene vino 1 liter hovädzí vývar sol,mleté čierne korenie 1 lyzica salvia cerstva 2 cibula nakrajana na hrubo mensie 2 struciky cesnak 100 g slanina anglická 4 lyzice olej rastlinný 1lyzicka maslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí dušené na červeném víně se žampiony,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí dušené na červeném víně se žampiony
|
|