Recept na Hejk s křenovou omáčkou
Recept na Hejk s křenovou omáčkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Hejk s křenovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Podle počtu osob zvolíme počet hejků ( mořských štik) čerstvý rozmarýn a bazalka bylinkové koření na ryby ( používám Kabajaki od Antonína) citronový pepř olivový olej a máslo sůl Na omáčku: 1 žloutek 100ml smetany 2KL dijonské hořčice 2KL strouhaného křenu nebo krenexu čerstvý kopr sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hejk s křenovou omáčkou
Recept na Hejk s křenovou omáčkou: Ryby si omyjeme, osušíme a osolíme zvenku i zevnitř. Dovnitř každé ryby vložíme snítky rozmarýnu a bazalky, zvenku okořeníme. Vložíme do pekáčku a zastříkneme olivovým olejem. Dáme péci do rozpálené trouby na 220C, v polovině pečení přidáme máslo a výpekem ryby přeléváme. Nakonec zapneme gril a ryby dozlatova dopečeme. Všechny suroviny na omáčku kromě kopru rozmícháme v menším kastrůlku, vložíme jej do vodní lázně a za stálého míchání necháme omáčku zhoustnout. Poslední přisypeme kopr a již odstavíme.
Poznámka k receptu na Hejk s křenovou omáčkou: Moc všem děkuji za komentíky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hejk s křenovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 07.11.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Podle počtu osob zvolíme počet hejků ( mořských štik) čerstvý rozmarýn a bazalka bylinkové koření na ryby ( používám Kabajaki od Antonína) citronový pepř olivový olej a máslo sůl Na omáčku: 1 žloutek 100ml smetany 2KL dijonské hořčice 2KL strouhaného křenu nebo krenexu čerstvý kopr sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hejk s křenovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hejk s křenovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hejk s křenovou omáčkou
|
|