|
Recept na Grilovaná zelenina
Recept na Grilovaná zelenina je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Grilovaná zelenina budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Zelenina podľa vlastného výberu, ja som zvolil: Paprika Červená cibuľa Cuketa Baklažán Olivový olej Soľ Peper ( pepř ) Zmes provensálskych bylín.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Grilovaná zelenina
Recept na Grilovaná zelenina: 1. Nakrájajte baklažán, uložte na na tanier a dobre posolte. Nechajte odstáť, až pokial nezačne vytekať tmavá, horkastá tekutina. Vytlačte z neho zbytky vody, pokvapkajte olejom, a dochuťte. 2. Opálte šupku papriky nad plynovým horákom, alebo v rúre, ošúpte a nakrájajte, dochuťte olejom, soľou, peprom a bylinkami. 3. Nakrájajte zvyšnú zeleninu, pridajte olej, soľ, peper, bylinky. 3. Grilujte na rozpálenom grile, alebo grilovacej panvici. 4. Trpezlivým otáčaním dostanete mriežkový vzor.
Poznámka k receptu na Grilovaná zelenina: Skvelá príloha k všetkým masám, prípadne ju môžete použiť ako súčasť ANTIPASTI. Dá sa pripraviť vopred, len prihrejte v rúre, keď potrebné, prípadne sa môže zamraziť.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Grilovaná zelenina, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: demi chef (Robiak)
- Datum vložení: 01.03.2009
- Počet porcí: 4-10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: Zelenina podľa vlastného výberu, ja som zvolil: Paprika Červená cibuľa Cuketa Baklažán Olivový olej Soľ Peper ( pepř ) Zmes provensálskych bylín
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na grilovaná zelenina,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Grilovaná zelenina - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Grilovaná zelenina
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|