Recept na Francouzká vepřová kýta
Recept na Francouzká vepřová kýta je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Francouzká vepřová kýta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2kg vepřové kýty 1 vejce a jeden žloutek 1plná lžíce solamylu 20dkg žampiónů olivový olej 100ml koňaku 1 lžička cukru sůl,trochu vegety sladkou smetanu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Francouzká vepřová kýta
Recept na Francouzká vepřová kýta: Nejdřív si rozšleháme žloutek a vajíčko se solamylem.Z masa uděláme plátky,které po stranách nařízneme a naklepeme.Obalíme ve vaječné směsi a na oleji opečeme z obou stran do měkka. Houby nakrájíme na plátky,dáme do kastrolu na olej a přidáme koňak,cukr a sůl podle chuti.Povaříme a přidáme asi půl kelímku smetany ve které rozmícháme trošku solamylu.Nakonec maso prohřejeme v omáčce.Podáváme s osmaženými bramborami nebo s rýží.
Poznámka k receptu na Francouzká vepřová kýta: Recept z RECEPTY.eu ale upravený.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzká vepřová kýta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jaruna18
- Datum vložení: 10.10.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1/2kg vepřové kýty 1 vejce a jeden žloutek 1plná lžíce solamylu 20dkg žampiónů olivový olej 100ml koňaku 1 lžička cukru sůl,trochu vegety sladkou smetanu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzká vepřová kýta,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzká vepřová kýta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzká vepřová kýta
|
|