|
Recept na Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami
Recept na Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 dýně Hokkaido 4 - 5 brambor 2 - 3 PL drcené hlívy ústřičné sůl, čerstvě nadrcený pepř olivový olej čerstvý tymián.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami
Recept na Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami: Dýni dobře omyjeme, rozpůlíme, vyjmeme semínka a pokrájíme na osminky. Brambory omyjeme a pokrájíme na půlky nebo na čtvrtky. Drcenou hlívu ústřičnou promícháme se solí, nadrceným tymiánem a drceným pepřem. Brambory vložíme na plech s pečícím papírem, posypeme směsí z hlívy, zakapeme olivovým olejem a dáme zapéci na plech s pečícím papírem na 170 stupňů do předehřáté trouby. Když jsou brambory poloměkké, přidáme zapéci i dílky stejně okořeněné dýně. Pečeme do měkka. Podáváme s tousty nebo samotné, jen jako chuťovku.
Poznámka k receptu na Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami: Hlívu si sušíme doma, pak ji nadrtíme s bylinkami. Nebo je k dostání na : http://www.hliva-ustricna.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 28.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 1 dýně Hokkaido 4 - 5 brambor 2 - 3 PL drcené hlívy ústřičné sůl, čerstvě nadrcený pepř olivový olej čerstvý tymián
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dýně hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dýně Hokkaido pečená s bramborem, okořeněná drcenou hlívou a bylinkami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|