|
Recept na Dvojbarevná masová roláda
Recept na Dvojbarevná masová roláda je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Dvojbarevná masová roláda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 tenký plát hovädzej roštenky, 1 tenký plát morčacích pŕs, 200 g listového špenátu, 100 g Nivy, soľ, 1-2 lyžice solamylu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dvojbarevná masová roláda
Recept na Dvojbarevná masová roláda: Oba pláty natenko naklepeme, jemne osolíme a položíme na plát roštenky plát morčací tak, aby zhora ostali asi 3 cm roštenky nezakryté. Rozložíme listy špenátu a na dolný okraj uložíme po celej šírke hranolčeky Nivy. Zrolujeme od dolného okraja smerom hore. Roládu previažeme, vložíme do pekáča, podlejeme asi 3 dl vody, zakryjeme alobalom a v rúre pečieme asi 60 minút. Počas pečenia 1x roládu otočíme, zase zakryjeme a pečieme ďalej. Upečenú roládu vyberieme, výpek zahustíme v troche vody rozmiešaným solamylom, vložíme roládu a ešte 10-15 minút dopečieme odkryté. Podávame s ryžou.
Poznámka k receptu na Dvojbarevná masová roláda: Namiesto špenátu sa dajú úspešne použiť listy mangoldu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dvojbarevná masová roláda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 11.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1 tenký plát hovädzej roštenky, 1 tenký plát morčacích pŕs, 200 g listového špenátu, 100 g Nivy, soľ, 1-2 lyžice solamylu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dvojbarevná masová roláda,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dvojbarevná masová roláda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dvojbarevná masová roláda
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|