|
Recept na Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Recept na Dušené španělské hovězí-Ropa vieja je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Dušené španělské hovězí-Ropa vieja budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg zadního hovězího masa 5 stroužků česneku trochu oleje 1 zelená paprika trochu hrášku 1 lžička drceného kmínu 1 lžíce nakrájené koriandrové natě 1 lžíce bílého vinného octa 240 ml rajského protlaku 500 ml hovězího vývaru pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Recept na Dušené španělské hovězí-Ropa vieja: Maso si nakrájíme na kostky, tak 4x4 cm. Rozehřejeme v kastrole půlku oleje a opečeme na něm maso dohněda a pak ho přendáme do misky. Přidáme zbylý olej na který dáme pokrájený česnek, drobně pokrájenou cibuli, papriku nakrájenou na proužky,opékáme 5 minut a pak dáme zpátky maso, kmín,koriandr, ocet, rajský protlak, hrášek, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a přiklopíme pokličkou. Na mírném ohni dusíme nejméně 1 hodinu, až je maso prostě dokonale měkké.
Poznámka k receptu na Dušené španělské hovězí-Ropa vieja: Nejlepší přílohou je rýže, ale mohou být i těstoviny, nebo opečené brambory. Recept pochází z Glancu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené španělské hovězí-Ropa vieja, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 20.04.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1 kg zadního hovězího masa 5 stroužků česneku trochu oleje 1 zelená paprika trochu hrášku 1 lžička drceného kmínu 1 lžíce nakrájené koriandrové natě 1 lžíce bílého vinného octa 240 ml rajského protlaku 500 ml hovězího vývaru pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené španělské hovězí-ropa vieja,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené španělské hovězí-Ropa vieja - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|