|
Recept na Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou
Recept na Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g vykostěného kuřecího masa 250 g vepřového masa 2 cibule 1 stroužek česneku 2 velké kapie 8-10 cherry rajčátek 1 zakysaná smetana 1 lžíce rajčatového protlaku, nebo kečupu 1 lžička Tandori masala koření 1 lžička Hungary koření trohu pepře olivový olej 2 lžíe hladké mouky sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou
Recept na Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou: Nakrájíme si suroviny, maso na kousky, kapie a cibule na proužky, česnek na plátky a cherry rajčátka na čtvrtiny. Do kastrolu si dáme trochu oleje na osmažení cibule, přidáme maso, koření, sůl a necháme chvíli restovat, poté zalijeme vodou, aby bylo maso pod ní a necháme zvolna dusit. Když maso téměř změkne dáme kapie, rajčátka, rajčatový protlak a dusíme dál tak dlouho, až je všechno měkké-nerozvařené! Ve smetaně s vodou rozmícháme mouku a vlijeme do omáčky na zahustění a dochutíme podle naší chuti.
Poznámka k receptu na Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou: Jako přílohu jsem zvolila těstoviny a máslové noky od Aničky Kocíkové a dali jsme si to půl na půl. Oběd pro nás na 2 dny a dali bychom si ho ještě dál.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 10.04.2014
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 250 g vykostěného kuřecího masa 250 g vepřového masa 2 cibule 1 stroužek česneku 2 velké kapie 8-10 cherry rajčátek 1 zakysaná smetana 1 lžíce rajčatového protlaku, nebo kečupu 1 lžička Tandori masala koření 1 lžička Hungary koření trohu pepře olivový olej 2 lžíe hladké mouky sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|