RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Desatero

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Desatero, recepty Desatero, Desatero


Recept na Desatero

Recept na Desatero je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Desatero budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Množství masa dle chuti, já to teď dělala z 500g kuřecích prsíček nebo vykostěných stehen bez kůže, sůl, 1 vejce na 1 až 2 řízky ( já použila dvě na mé množství ), 1 polévková lžíce solamylu na 1 až 2 řízky ( já použila dvě na mé množství ) olej, česnek dle chuti ( u nás se papá hodně česneku ), minimálně 10 druhů koření ( proto ten název ) - paprika, pepř, kmín, kari, zázvor, worchester, sojovka ... ).

Desatero
Zvětšit obrázek

Recept na Desatero

Recept na Desatero:
Kuřecí prsíčka či stehna nakrájíme na menší plátky, můžeme naklepat, osolíme a vložíme do marinády, kterou jsme si udělali z výše uvedených surovin. Fantazii se u koření meze nekladou :-) Necháme odležet minimálně jeden den - čím víc, tím líp. Maso opékáme na trošce oleje na pánvi. Spolu s masem nabíráme i marinádu, aby nám vytvořila pěknou krustičku. Podáváme s jakkoli upravenými brambory

Poznámka k receptu na Desatero:
Tento skvělý receptík mám od kamarádky, zatím jsem ho dělala jen jednou a určitě ne naposledy. Maso je na povrchu křupavé a vevnitř je úplně měkkounké. Jestli tady je stejný recept, tak se omlouvám, ale hledání stejného pokrmu by trvalo hodiny... Když je tady tolik receptů.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Desatero, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: maja f (Markéta)
  • Datum vložení: 04.04.2012
  • Počet porcí: 4 a více
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Množství masa dle chuti, já to teď dělala z 500g kuřecích prsíček nebo vykostěných stehen bez kůže, sůl, 1 vejce na 1 až 2 řízky ( já použila dvě na mé množství ), 1 polévková lžíce solamylu na 1 až 2 řízky ( já použila dvě na mé množství ) olej, česnek dle chuti ( u nás se papá hodně česneku ), minimálně 10 druhů koření ( proto ten název ) - paprika, pepř, kmín, kari, zázvor, worchester, sojovka ... )
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na desatero, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Desatero - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Desatero

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist