RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky, recepty Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky, Cresti, di, Callo, italskou, omáčkou, hovězí, oháňky


Recept na Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky

Recept na Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg hovězí oháňky, 2 lžíce olivového oleje, 2 cibule nakrájené na céčka, 5 stroužků nasekaného česneku, dva řapíky celeru nakrájeného na plátky, 2 mrkve nakrájené na kolečka, dva velké šlahouny rozmarýny, 1 dcl červeného vína, 0,6 dcl rajčatového protlaku, 3 oloupaná a nakrájená rajčata, 1 l hovězího vývaru, parmazán a 500g těstovin cresti di callo (kohoutí hřebínky)..

Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky
Zvětšit obrázek

Recept na Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky

Recept na Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky:
Oháňku opláchneme, odblaníme, naporcujeme přes chrupavky, na oleji opečeme dohněda a dáme do tepla. Ve výpeku 4-5 minut opékáme cibuli, česnek, celer a mrkev. Pak vložíme oháňku, přidáme rozmarýnu, zalijeme červeným vínem a 10 minut pod pokličkou dusíme. V tlakáči(papiňák, tlakový hrnec) smícháme s 0,5 litru hovězího vývaru nakrájená rajčata s rajským protlakem, přidáme oháňku se zeleninovou směsí a 45 minut "tlakujeme". Pak přendáme na pánev a necháme zredukovat do konzistence omáčky. Podáváme s uvařenou těstovinou. Nahoru rozhodíme hoblinky parmazánu a struhadlem můžeme ještě "zasněžit"!

Poznámka k receptu na Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky:
Inspiroval jsem se překladem z anglického originálu.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jenda1
  • Datum vložení: 14.05.2010
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 1 kg hovězí oháňky, 2 lžíce olivového oleje, 2 cibule nakrájené na céčka, 5 stroužků nasekaného česneku, dva řapíky celeru nakrájeného na plátky, 2 mrkve nakrájené na kolečka, dva velké šlahouny rozmarýny, 1 dcl červeného vína, 0,6 dcl rajčatového protlaku, 3 oloupaná a nakrájená rajčata, 1 l hovězího vývaru, parmazán a 500g těstovin cresti di callo (kohoutí hřebínky).
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cresti di callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist