Recept na Čínská slepice s červeným olejem
Recept na Čínská slepice s červeným olejem je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Čínská slepice s červeným olejem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 celá slepice 2-3 lžíce sójové omáčky 2 lžíce červeného oleje s feferonkami 1 lžíce plnotučné hořčice 1dcl bílého vína 1dcl vývaru pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čínská slepice s červeným olejem
Recept na Čínská slepice s červeným olejem: Slepici uvaříme v osolené vodě tak, až nám maso odpadá od kosti, nejlépe v papiňáku. Necháme ji dostatečně vychladnout, zbavíme kůže a maso natrháme vidličkou po vláknu na tenké proužky. K masu přidáme olej, sójovou omáčku, víno, hořčici a vývar, osolíme a opepříme podle chuti. Připravujeme 1-2 dny před podáváním, pak to má tu správnou chuť. Je to vynikající předkrm nebo salát.
Poznámka k receptu na Čínská slepice s červeným olejem: Tuto lahůdku připravovali manželé Vydrovi v tv pořadu a našla jsem ho i v čínské kuchařce. Kdo nemá červený olej, může nahradit olejem slunečnicovým nebo arašídovým a přidat trochu tabasca nebo něčeho ostřejšího.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čínská slepice s červeným olejem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 08.03.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: 1 celá slepice 2-3 lžíce sójové omáčky 2 lžíce červeného oleje s feferonkami 1 lžíce plnotučné hořčice 1dcl bílého vína 1dcl vývaru pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čínská slepice s červeným olejem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čínská slepice s červeným olejem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čínská slepice s červeným olejem
|
|