|
Recept na Čína z bůčku
Recept na Čína z bůčku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Čína z bůčku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg bůčku (libovější) 1 lžička soli 1 lžička oleje 1 lžička sójové omáčky 1 lžička worcestrové omáčky 1 lžička maggi, klasik nebo jiné koření dle chuti např. sójová omáčka wok 1 lžička sladké papriky, kdo má rád hodně ostrá jídla může dát i pálivou papriku 1/2 lžičky pepře (černý, bílý, dle chuti) 2 lžíce solamylu 2 vejce 1 velká cibule.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čína z bůčku
Recept na Čína z bůčku: Zálivka - sůl, olej, sójovou omáčku, worcestrovou omáčku, maggi a ostatní koření promícháme se 2 lžícemi solamylu, 2 vajíčky a na kolečka nakrájenou cibulí. To vše nalijeme na nudličky pokrájený bůček. Necháme uležet do druhé dne a pak na oleji či sádle do světle hnědé barvy opečeme. Podáváme s různě upravenými brambory nebo s chlebem.
Poznámka k receptu na Čína z bůčku: Jsou tu podobné recepty, ale z bůčku jsem přes vyhledávač tento recept nenašla. Je to poměrně rychlé, dá se různě improvizovat a pro masové typy je to velmi vyhledávaný oběd (tedy alespoň manžel říká, že nejlepší dort je pro něj talíř s masem...).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína z bůčku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jitka B (Jitka)
- Datum vložení: 06.05.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1/2 kg bůčku (libovější) 1 lžička soli 1 lžička oleje 1 lžička sójové omáčky 1 lžička worcestrové omáčky 1 lžička maggi, klasik nebo jiné koření dle chuti např. sójová omáčka wok 1 lžička sladké papriky, kdo má rád hodně ostrá jídla může dát i pálivou papriku 1/2 lžičky pepře (černý, bílý, dle chuti) 2 lžíce solamylu 2 vejce 1 velká cibule
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína z bůčku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína z bůčku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína z bůčku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|