|
Recept na Cestoviny s plesnovym syrom
Recept na Cestoviny s plesnovym syrom je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Cestoviny s plesnovym syrom budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
* 1 Cammembert 250g (moze byt aj ina plesnovy syr, najlepsie v drevenej krabicke) cca. 4-5 porcii * 2 struciky cesnaku * 1 vetvicka cerstveho rozmarinu * sol a korenie * olivovy olej * 125g parmezanu * 500g cestovin (penne, rigatoni, kolienka) * 175g cerstveho spenatu (ja som dala mrazeny, ale cele tisty).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Cestoviny s plesnovym syrom
Recept na Cestoviny s plesnovym syrom: Predhrejeme trubu na 180°C. Syr vybalime z papieroveho obalu a vlozime nazad do drevenej krabicky. Vrch syra narezeme nozom asi 7mm-10mm od kraja v tvare kruhu a tu vrchnu plesen odstranime (nabuduce nafotim) a tu plesen mozeme spapat. Cesnak nakrajame na platky a povtlacame do odkrytej striedky syra. Z rozmarinu otrhame listky, posypeme nim streidku syra a zalejeme olejom, listky rozmarinu povtlacame tak, aby boli ponorene do oleja. Syr zapecieme v trube asi 20-25min. Pre istotu treba syr podlozit plechom, alebo tanierom vhodnym do truby. Dalej nastruhame parmezan na jemnom struhaku. Cestoviny uvarime tak, aby boli hotove ked bude syr dopeceny. Tesne pred tym, cca. 15 sekund, ako budeme cestoviny zlievat, pridame do vody k cestovinam aj spenat (ak je mrazeny, tak asi 1min skor). Cestoviny so spenatom zlejeme a premiesame s trochou oleja a nastruhanym parmezanom, okorenime a osolime ak treba. Cestoviny naporcujeme na taniere a polejeme rozpustenym plesnovym syrom. Syr dame na stred stola a kraje dojedame spolu s cestovinami.
Poznámka k receptu na Cestoviny s plesnovym syrom: Cestoviny som si v tomto pripade robila sama: 4vajcia 200g chlebovej muky 200g hrubej muky 2PL olivoveho oleja
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cestoviny s plesnovym syrom, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ercicka (Erika)
- Datum vložení: 07.04.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: * 1 Cammembert 250g (moze byt aj ina plesnovy syr, najlepsie v drevenej krabicke) cca. 4-5 porcii * 2 struciky cesnaku * 1 vetvicka cerstveho rozmarinu * sol a korenie * olivovy olej * 125g parmezanu * 500g cestovin (penne, rigatoni, kolienka) * 175g cerstveho spenatu (ja som dala mrazeny, ale cele tisty)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cestoviny s plesnovym syrom,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cestoviny s plesnovym syrom - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cestoviny s plesnovym syrom
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|