RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Česnekovo - bylinková hovězí líčka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Česnekovo - bylinková hovězí líčka, recepty Česnekovo - bylinková hovězí líčka, Česnekovo, -, bylinková, , hovězí, líčka


Recept na Česnekovo - bylinková hovězí líčka

Recept na Česnekovo - bylinková hovězí líčka je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Česnekovo - bylinková hovězí líčka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000 g hovězích líček, 4-6 stroužků česneku, barevný a černý pepř, 150 g cibule, 500 ml silného vývaru, 2 - 3 lžíce rajčatového protlaku, čerstvý tymián, olej, sypká červená paprika, máslo, sůl ( červené víno, množsvtí dle každého).

Česnekovo - bylinková  hovězí líčka
Zvětšit obrázek

Recept na Česnekovo - bylinková hovězí líčka

Recept na Česnekovo - bylinková hovězí líčka:
Hovězí líčka kuchyňsky upravíme, posypeme směsí čerstvě umletých pepřů. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a líčka na něm zprudka opečeme dohněda. Líčka vyjmeme a do výpeku přidáme pokrájené plátky česneku, cibule a orestujeme. Přimícháme rajčatový protlak, sypkou červenou papriku, hrubě nasekané stonky tymiánu, ještě jednou vše promícháme, vložíme zpět orestovaná líčka a zalijeme silným hovězím vývarem + (vínem). Tlakový hrnec uzavřeme a dáme na 40-45 minut vařit. Nejdříve na vyšší teplotu. Od doby prvního zasyčení, snížíme teplotu a vaříme doměkka. Po otevření tlakového hrnce, měkká líčka vyjmeme. Omáčku, podle potřeby dál ještě svaříme a zatáhneme máslem nebo naopak ještě naředíme vývarem. (můžeme posypat podle potřeby hladkou moukou). Líčka vložíme zpět do nádoby prohřát. Podáváme buď s těstovinami nebo se šťouchaným bramborem.

Poznámka k receptu na Česnekovo - bylinková hovězí líčka:
Zvolila jsem výjimečně na líčka tlakový hrnec a maso bylo měkoučké. Dávám pokaždé se štouchaným bramborem, ale nějak jsme dnes potřebovali změnu po Vánocích, neboť brambor bylo nějak posledná dobou až moc, takže proto jinak. Jinak červení víno do líček je moc dobré a dá se tak i tak.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Česnekovo - bylinková hovězí líčka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 23.02.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1000 g hovězích líček, 4-6 stroužků česneku, barevný a černý pepř, 150 g cibule, 500 ml silného vývaru, 2 - 3 lžíce rajčatového protlaku, čerstvý tymián, olej, sypká červená paprika, máslo, sůl ( červené víno, množsvtí dle každého)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Česnekovo - bylinková hovězí líčka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Česnekovo - bylinková hovězí líčka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Česnekovo - bylinková hovězí líčka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist