Recept na Česneková kuřecí játra
Recept na Česneková kuřecí játra je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Česneková kuřecí játra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g kuřecí játra 6 lžící jemného kečupu 100 g anglické slaniny 6 stroužků česneku 2 lžíce worcesteru špetka chilli sůl vegeta pepř 3 lžíce oleje 2 lžíce mandlové lupínky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Česneková kuřecí játra
Recept na Česneková kuřecí játra: Kuřecí játra nakrájíme na čtvrtky, opepříme a na části oleje zprudka opečeme. Zatím v kastrolku rozehřejeme zbytek oleje, vhodíme na kostičky nakrájenou slaninu, osmahneme, přidáme mandlové lupínky,na tenké plátky nakrájený česnek, zlehka orestujeme a dáme na játra. Přidáme kečup, worcesterovou omáčku a špetku chilli, zamícháme a podle potřeby dolijeme vodou nebo vývarem tak, aby byla játra napůl ponořená a pod pokličkou dusíme dokud játra nejsou hotová. Nakonec dosolíme a podle chuti přidáme vegetu. Česneková játra ozdobíme petrželkou kudrnkou a podáváme s rýží a třeba s kompotem.
Poznámka k receptu na Česneková kuřecí játra: Recept mám už léta od tety ze Slovenska.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Česneková kuřecí játra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kvestr (Květa Štr.)
- Datum vložení: 19.10.2013
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500 g kuřecí játra 6 lžící jemného kečupu 100 g anglické slaniny 6 stroužků česneku 2 lžíce worcesteru špetka chilli sůl vegeta pepř 3 lžíce oleje 2 lžíce mandlové lupínky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Česneková kuřecí játra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Česneková kuřecí játra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Česneková kuřecí játra
|
|