Recept na Carpaccio od Brutzel-Svejk
Recept na Carpaccio od Brutzel-Svejk je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Carpaccio od Brutzel-Svejk budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200g syroveho hoveziho file nebo Rostbeef 4 mensi rajcata 50g nastrouhaneho parmesanu 4 lzice Aceto Balsamico olivovy olej hruby pepr sul bazalka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Carpaccio od Brutzel-Svejk
Recept na Carpaccio od Brutzel-Svejk: Maso namrazime, aby se dalo lepe krajet. Ostrym nozem krajime pak tenke platky, ktere polozime na talir s rajcaty. Polijeme Acetem, olivovym olejem,posypeme parmesanem, ochutime soli a peprem. Nakonec vse zdobime nakrajenou bazalkou.
Poznámka k receptu na Carpaccio od Brutzel-Svejk: Priloha bagetka a sklenicka Chianti Classico.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Carpaccio od Brutzel-Svejk, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Brutzel-Svejk
- Datum vložení: 19.05.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: 200g syroveho hoveziho file nebo Rostbeef 4 mensi rajcata 50g nastrouhaneho parmesanu 4 lzice Aceto Balsamico olivovy olej hruby pepr sul bazalka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na carpaccio od brutzel-svejk,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Carpaccio od Brutzel-Svejk - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Carpaccio od Brutzel-Svejk
|
|