Recept na Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Recept na Candát v majonéze s pečenou zeleninou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Candát v majonéze s pečenou zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety z candáta 2 lžíce majonézy libovolné koření na ryby hladká mouka olej na smažení sůl barevný pepř pečená zelenina: červená paprika žampiony cibule česnek pórek cuketa lilek olivový olej sůl barevný pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Recept na Candát v majonéze s pečenou zeleninou: Filety z candáta omyjeme a pečlivě osušíme. Osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby, které do masa lehce vtlačíme. Každý kousek ryby potřeme po obou stranách majonézou, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji do zlatova. Všechnu uvedenou zeleninu očistíme, nakrájíme na větší kusy, osolíme, opepříme a pocákáme olivovým olejem. Důkladně promícháme a pečeme v troubě horkým vzduchem asi 10 minut na 200 stupňů.
Poznámka k receptu na Candát v majonéze s pečenou zeleninou: Moc hezké, Andrejko, candáta milujeme, zeleninu taktéž...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Candát v majonéze s pečenou zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dzungila (Andrea)
- Datum vložení: 14.03.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety z candáta 2 lžíce majonézy libovolné koření na ryby hladká mouka olej na smažení sůl barevný pepř pečená zelenina: červená paprika žampiony cibule česnek pórek cuketa lilek olivový olej sůl barevný pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na candát v majonéze s pečenou zeleninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Candát v majonéze s pečenou zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Candát v majonéze s pečenou zeleninou
|
|