|
Recept na Bůček ve fazolích
Recept na Bůček ve fazolích je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Bůček ve fazolích budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g libového bůčku bez kostí 400 g plechovka bílých fazolí v tomatové (rajské, chilli) omáčce velká cibule 2 stroužky česneku sůl pepř 150 ml vývaru (možno 100 ml bílého vína).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bůček ve fazolích
Recept na Bůček ve fazolích: Bůček dobře osolíme a opepříme a s naříznutou kůží a maličko podlitý vodou dáme na necelou hodinu péct. Pak z pekáčku odebereme většinu tuku, přidáme fazolky i s nálevem, na širší proužky nakrájenou cibuli, částečně oloupaný česnek, podlijeme vývarem (kdo má rád, může i vínem) a dopečeme (30-40 minut). Podáváme s chlebem.
Poznámka k receptu na Bůček ve fazolích: Maso je jak máslíčko, velice příjemně voňavé a jídlo je hodně syté. Měli jsme místo chleba přílohové dalamánky, recept snad brzo také přidám :)) Recept jsem kdysi našla ve Vlastě, je malinko upravený. Recept na dalamánky z fota http://www.toprecepty.cz/recept/35020-jednoduche-n...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůček ve fazolích, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 19.09.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g libového bůčku bez kostí 400 g plechovka bílých fazolí v tomatové (rajské, chilli) omáčce velká cibule 2 stroužky česneku sůl pepř 150 ml vývaru (možno 100 ml bílého vína)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůček ve fazolích,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůček ve fazolích - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůček ve fazolích
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|