|
Recept na Barevné hovězí srdíčko
Recept na Barevné hovězí srdíčko je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Barevné hovězí srdíčko budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 hovězí srdce(stačí i polovina), 100 gr uzeného špeku, 2 různobarevné papriky(byla žlutá a červená), 6 cherri rajčátek, žampióny v konzervě, 1 velká cibule, 1-2 lžičky saturejky, 1-2 lžíce hladké mouky, 250 ml hovězího vývaru(nebo 1/2 masoxu), olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Barevné hovězí srdíčko
Recept na Barevné hovězí srdíčko: Cibuli nakrájíme na menší kousky a osmažíme jí na oleji a na vysmažené slanině, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Srdíčko nakrájíme na kostky, přidáme ho k osmažené cibulce a dusíme ve vlastní šťávě. Až se šťáva téměř vydusí, zalijeme vývarem aby bylo srdce pod vodou a dusíme dál delší do, dusíme dálbu-srdíčko chce dusit déle, aby změklo. Když srdce začne měknout, dáme papriky nakrájené na proužky, rajčátka na čtvrtinky, ještě přihodíme žampiony, osolíme, dáme saturejku a dusíme dál 30 minut. Mezi tím si vezmeme zbylý vývar a v něm rozmícháme mouku, přidáme do omáčky se srdíčkem a povaříme do zhoustnutí.
Poznámka k receptu na Barevné hovězí srdíčko: Srdíčka jsme siá poslední dobou hodně zamilovali a tak z nich vymýšlím všelijaké recepty a tento je jeden z těch moc dobrých. Podávala jsem s rýží, šly by i těstoviny, brambory....
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Barevné hovězí srdíčko, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 16.04.2012
- Počet porcí: 4 i víc
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1 hovězí srdce(stačí i polovina), 100 gr uzeného špeku, 2 různobarevné papriky(byla žlutá a červená), 6 cherri rajčátek, žampióny v konzervě, 1 velká cibule, 1-2 lžičky saturejky, 1-2 lžíce hladké mouky, 250 ml hovězího vývaru(nebo 1/2 masoxu), olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na barevné hovězí srdíčko,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Barevné hovězí srdíčko - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Barevné hovězí srdíčko
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|