|
Recept na Azu po tatarsku z vepřového.
Recept na Azu po tatarsku z vepřového. je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Azu po tatarsku z vepřového. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
700g vepřového plecka nebo krčku 3 sterilované okurky 3 lžíce kečupu 100ml bílého vína nebo vody 3 lžíce oleje 2 lžičky soli 0,5 lžičky pepře 0,5 lžičky chilli 1 lžíce hladké mouky asi 50ml vývaru nebo vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Azu po tatarsku z vepřového.
Recept na Azu po tatarsku z vepřového.: Maso nakrájíme na úzké nudličky, okurky na kostičky. Do nádoby el.tlakového hrnce nalijeme olej do něj nasypeme veškeré koření promícháme, nasypeme nakrájené maso a zase dobře promícháme, aby se stejnoměrně obalilo v kořeněné směsi. Hrnec zapneme bez víka tlačítkem START a chvilinku počkáme až se rozehřeje. (Trvá to opravdu chviličku). Maso za občasného míchání osmažíme a vypneme hrnec. Nalijeme víno nebo vodu a kečup a přisypeme okurky. Zase dobře promícháme a na hrnec nasadíme víko. Zapneme na program CHICKEN DUCK MEAT a počkáme až hrnec signalizuje konec vaření. Můžeme páru vypustit regulačním ventilem, nebo počkáme až se vypustí sama a otevřeme víko. Můžeme zahustit 1 lžíci hladké mouky, rozmíchané ve víně, vodě nebo vývaru tak, že bez poklice znovu zapneme program a vlijeme záklechtku k masu a chvilku za stáleho míchání provaříme. Podáváme s rýži
Poznámka k receptu na Azu po tatarsku z vepřového.: Recept je samozřejmě určený i k vaření v normálním tlakáči nebo na sporáku v hrnci. Je třeba si upravit tekutiny.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Azu po tatarsku z vepřového., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aja.g (Alena)
- Datum vložení: 08.09.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 700g vepřového plecka nebo krčku 3 sterilované okurky 3 lžíce kečupu 100ml bílého vína nebo vody 3 lžíce oleje 2 lžičky soli 0,5 lžičky pepře 0,5 lžičky chilli 1 lžíce hladké mouky asi 50ml vývaru nebo vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na azu po tatarsku z vepřového.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Azu po tatarsku z vepřového. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Azu po tatarsku z vepřového.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|