Recept na Azu po tatarsku - originál
Recept na Azu po tatarsku - originál je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Azu po tatarsku - originál budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g hovězího zadního 200g cibule 50g rajského protlaku 150g zavařených okurek 50g tuku 300ml vývaru 25g hladké mouky bobkový list pepř, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Azu po tatarsku - originál
Recept na Azu po tatarsku - originál: Nakrájené maso na tenké nudličky osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Maso společně s cibulí opečeme na tuku. Opečemé maso zaprášíme moukou, krátce osmahneme a přidáme protlak. Přilijeme vývar, promícháme a přidáme bobkový list. Přikryjeme poklicí a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme na kostičky nakrájené okurky. Dochutíme dle potřeby solí a společně krátce podusíme.
Poznámka k receptu na Azu po tatarsku - originál: Vhodná příloha: špagety, hranolky nebo chléb
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Azu po tatarsku - originál, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Strowberry (Kateřina)
- Datum vložení: 31.03.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 400g hovězího zadního 200g cibule 50g rajského protlaku 150g zavařených okurek 50g tuku 300ml vývaru 25g hladké mouky bobkový list pepř, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na azu po tatarsku - originál,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Azu po tatarsku - originál - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Azu po tatarsku - originál
|
|