|
Recept na Azu po tatarsku
Recept na Azu po tatarsku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Azu po tatarsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřové maso nebo hovězí, 2 lžičky rajského protlaku, 2 cibule, trochu hladké mouky, 1 okurka, vývar z kostí, česnek, petrželka nebo kopr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Azu po tatarsku
Recept na Azu po tatarsku: Maso nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji. Přidáme nakrájenou cibulku a opečeme. Maso zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme vývarem. Rozmícháme, přidáme sůl a dusíme. Až je maso měkké,přidáme nadrobno nakrájenou okurku, prolisovaný česnek, petrželku, pepř, protlak a krátce podusíme. Podáváme s brambory.
Poznámka k receptu na Azu po tatarsku: Vyzkoušel jsem se špagetami a nemá to chybu. Přidal jsem teda trochu cukru, protože mám radši sladší omáčky. Vřele doporučuji.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Azu po tatarsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pelda
- Datum vložení: 24.10.2008
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: vepřové maso nebo hovězí, 2 lžičky rajského protlaku, 2 cibule, trochu hladké mouky, 1 okurka, vývar z kostí, česnek, petrželka nebo kopr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na azu po tatarsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Azu po tatarsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Azu po tatarsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|