RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hubeňourův Lunchburger

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hubeňourův Lunchburger, recepty Hubeňourův Lunchburger, Hubeňourův, Lunchburger


Recept na Hubeňourův Lunchburger

Recept na Hubeňourův Lunchburger je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Hubeňourův Lunchburger budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
konzerva Lunchmeatu 4 bulky eidam ledový salát salám (vysočina/poličan/slanina) máslo tavený sýr vejce chilli "Dressing" :cibule sterilovaná okurka hořčice kečup majonéza.

Hubeňourův Lunchburger
Zvětšit obrázek

Recept na Hubeňourův Lunchburger

Recept na Hubeňourův Lunchburger:
"Dressing": 2 průměrné sterilované okurky najemno nastrouháme do menší misky, přidáme polovinu nadrobno nakrájené cibule, 2 PL hořčice, 3 PL majonézy a kečupu. Vše promícháme. Bulky přepůlíme a z každé strany lehce namažeme máslem a taveným sýrem a na každou stranu naneseme "dressing". Na pánvi, bez oleje, lehce osmahneme salám, či slaninu. Osmažený jej pak poklademe na jednu polovinu bulky. V pánvi osmažíme vejce, které nemusíme solit, ale jemně posypeme chilli. Takto upravené jej naaranžujeme na druhou polovinu bulky a poklademe, na plátky nakrájeným eidamem. Tuto polovinu můžeme dát na chvíli zapéct, jen aby se nám sýr roztavil. Do pánve přilijeme trochu oleje a smažíme, na plátky nakrájená kolečka lunchmeatu. Ten potom položíme na zapečenou polovinu bulky, na kterou před tím dáme další dávku dressingu. Ten dáme i na osmažený lunchmeat. A teď už nám zbývá jen ledový salát, který přiložíme na, osmaženým salámem ozdobenou polovinu bulky. Obě takto připravené poloviny následně spojíme a vzápětí se můžeme pustit do jídla. Dobrou chuť!

Poznámka k receptu na Hubeňourův Lunchburger:
Do lunchburgeru můžeme zapracovat i plátek rajčete, salátovou okurku, či jinou zeleninu, ale výsledný produkt bude poněkud vyšší. Lunchmeat nedoporučuji ten nejlevnější, při smažení by mohl poněkud změknout, ztratit konzistenci, eventuálně se přilepit na pánev a roztrhat. Jinak z jedné konzervy může být i více plátků, záleží, jak ho kdo rád připravuje. Nenáme-li lunchmeat,můžeme ho nahradit několika plátky šunky.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hubeňourův Lunchburger, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: De Wrajt (Martin Rajtr)
  • Datum vložení: 27.05.2011
  • Počet porcí: 4ks
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: konzerva Lunchmeatu 4 bulky eidam ledový salát salám (vysočina/poličan/slanina) máslo tavený sýr vejce chilli "Dressing" :cibule sterilovaná okurka hořčice kečup majonéza
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hubeňourův lunchburger, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hubeňourův Lunchburger - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hubeňourův Lunchburger

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist