|
Recept na Hubeňourův Lunchburger
Recept na Hubeňourův Lunchburger je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Hubeňourův Lunchburger budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
konzerva Lunchmeatu 4 bulky eidam ledový salát salám (vysočina/poličan/slanina) máslo tavený sýr vejce chilli "Dressing" :cibule sterilovaná okurka hořčice kečup majonéza.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hubeňourův Lunchburger
Recept na Hubeňourův Lunchburger: "Dressing": 2 průměrné sterilované okurky najemno nastrouháme do menší misky, přidáme polovinu nadrobno nakrájené cibule, 2 PL hořčice, 3 PL majonézy a kečupu. Vše promícháme. Bulky přepůlíme a z každé strany lehce namažeme máslem a taveným sýrem a na každou stranu naneseme "dressing". Na pánvi, bez oleje, lehce osmahneme salám, či slaninu. Osmažený jej pak poklademe na jednu polovinu bulky. V pánvi osmažíme vejce, které nemusíme solit, ale jemně posypeme chilli. Takto upravené jej naaranžujeme na druhou polovinu bulky a poklademe, na plátky nakrájeným eidamem. Tuto polovinu můžeme dát na chvíli zapéct, jen aby se nám sýr roztavil. Do pánve přilijeme trochu oleje a smažíme, na plátky nakrájená kolečka lunchmeatu. Ten potom položíme na zapečenou polovinu bulky, na kterou před tím dáme další dávku dressingu. Ten dáme i na osmažený lunchmeat. A teď už nám zbývá jen ledový salát, který přiložíme na, osmaženým salámem ozdobenou polovinu bulky. Obě takto připravené poloviny následně spojíme a vzápětí se můžeme pustit do jídla. Dobrou chuť!
Poznámka k receptu na Hubeňourův Lunchburger: Do lunchburgeru můžeme zapracovat i plátek rajčete, salátovou okurku, či jinou zeleninu, ale výsledný produkt bude poněkud vyšší. Lunchmeat nedoporučuji ten nejlevnější, při smažení by mohl poněkud změknout, ztratit konzistenci, eventuálně se přilepit na pánev a roztrhat. Jinak z jedné konzervy může být i více plátků, záleží, jak ho kdo rád připravuje. Nenáme-li lunchmeat,můžeme ho nahradit několika plátky šunky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hubeňourův Lunchburger, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: De Wrajt (Martin Rajtr)
- Datum vložení: 27.05.2011
- Počet porcí: 4ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: konzerva Lunchmeatu 4 bulky eidam ledový salát salám (vysočina/poličan/slanina) máslo tavený sýr vejce chilli "Dressing" :cibule sterilovaná okurka hořčice kečup majonéza
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hubeňourův lunchburger,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hubeňourův Lunchburger - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hubeňourův Lunchburger
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|